@article { author = {دیلمی معزی, مجتبی and کرابی, محمد and جهانی, یوسف}, title = {بررسی تاثیر سیستم پخت بر روی خواص حرارتی، دینامیکی-مکانیکی و کشش آلیاژ PVDF/FKM}, journal = {صنعت لاستیک ایران}, volume = {22}, number = {88}, pages = {6-12}, year = {2018}, publisher = {شرکت مهندسی و تحقیقات صنایع لاستیک}, issn = {1563-0633}, eissn = {}, doi = {}, abstract = {آلیاژ پلی‌وینیلیدین‌فلوراید (PVDF)  و فلوروالاستومر (FKM) در هم‌زن داخلی و با روش ولکانیزاسیون دینامیکی در دمای ۱۹۰ درجه‌ی سانتی‌گراد تهیه شد و تأثیر FKM، بدون عامل پخت و با عامل پخت، بر ویژگی‌های حرارتی، دینامیکی- مکانیکی و کشش در آلیاژ بررسی شد. با افزودن FKM فرایندپذیری آسان شد و به‌دلیل اختلاط مناسب ویژگی‌های آلیاژ به‌صورت یکنواختی بهبود یافت. نتیجه‌های آزمون گرماسنجی روبشی تفاضلی (DSC) نشان داد که افزودن FKM با و بدون عامل پخت، تأثیر ناچیزی بر روی دمای تبلور و دمای ذوب آلیاژ دارد، هم‌چنین نتیجه‌های گرماوزن‌سنجی (TGA) نشان داد که مقاومت حرارتی آلیاژ پس از پخت فاز آمیزه بهبود پیداکرده است. آزمون کشش نیز افزایش نقطه‌ی نهایی پارگی، کاهش مدول و استحکام کششی آلیاژ را پس از افزودن فاز لاستیکی با و بدون عامل پخت را نشان داد و با آزمون مکانیکی دینامیکی گرمایی (DMTA) تأثیر افزودن FKM بر روی دمای انتقال شیشه‌ای آلیاژ بررسی شد.}, keywords = {پلی وینیلیدین فلوراید,فلوروالاستومر,آلیاژ,ولکانیزاسیون دینامیکی}, url = {https://www.iranrubbermag.ir/article_60390.html}, eprint = {https://www.iranrubbermag.ir/article_60390_684cb23cb47525a8179abb18f419a908.pdf} }